Elämäntaidon valmennus - Life coaching

Henkilökohtainen valmennus sopii kenelle tahansa, joka kaipaa tukea, uusia näkökulmia, peiliä omille ajatuksille tai ratkaisuja oman elämän polulle.
 

Valmennus on aina luottamuksellista. Valmentaja on apuna ja tukena sinun matkallasi kunnioittaen sinun arvojasi ja tavoitteitasi.
 
Ennen ensimmäistä valmennuskertaa lähetetään kyselylomake sähköpostilla. Tähän valmentaja paneutuu muutama päivä ennen valmennusta. Näin saat valmennuksesta irti kaiken hyödyn eikä valmennusaikaasi kulu perusasioiden läpikäymiseen.
 
Saat aina valmennustapaamisen jälkeen muistiinpanot (harjoitukset, päätökset, oivallukset) sähköpostiisi, joten tapaamisen aikana voit kaikessa rauhassa kiinnittää kaiken huomion itseesi.
 
Valmennukset myös englanniksi - Life coaching also in English!
 
Valmennus onnistuu myös puhelimen tai skypen / messengerin välityksellä - Life coaching is also possible through Skype or Messenger.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Valmennnuskokemus:
 
"Voin suositella lämpimästi Heidin valmennusta. Valmennuksen avulla asenteeni ja fiilikseni paranivat merkittävästi. Sain selviä vinkkejä miten suunnitella ja toteuttaa ihan päivittäisiä asioita. Valmennuksen jälkeen osaan määrittää itselleni päämääriä ja pystyn myös toteuttamaan ne paremmin. Jokaisen pitäisi kokeilla tätä ainakin kerran elämässään!"
 
"Enrico", 28 v
 
 
© Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044-342 3333 | info(a)onnellisuusopisto.fi