Anne Majuri

Anne Majuri on helsinkiläinen kasvatustieteilijä (KM) sekä liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen, jonka toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys.

Aikuiskoulutussektorilta hankittu pitkä työkokemus ja opettajakoulutus antavat vankan pohjan kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen asiakkaan tilanteesta.

Annen erikoistumisosaamisalueita ovat erityispedagogiikka, englanti ja aikuiskasvatus. Annen toiminnassa näkyy kokonaisvaltainen hyvinvointi sisältäen fyysisen kunnon, henkisen jaksamisen, oikeanlaisen ravinnon ja levon.

Lisäksi Anne on erikoistunut erilaisiin lajeihin kuten Asahi Health -ohjaukseen. Hän on lisensoitunut Personal Trainingiin sekä ravinto- ja kuntosalivalmennukseen. Tuote-ja palvelukehittäjän erikoisammattitutkinto täydentää koulutusta ja antaa työvälineitä oman työn ja itsensä kehittämiseen. 

Annen päivittäiseen työsarkaan kuuluvat työhyvinvointipäivät ja -koulutukset sekä aikuisliikunta, valmennukset ja luennot.

Työssään Anne saa paljon kiitosta huumorintajuisesta, avoimesta ja kannustavasta luonteestaan. Hän liikuttaa mielellään ja kehollaan!

Coaching also available in English.

  


 

Annen palveluita ovat:
Aikuiset
  • Hyvinvointivalmennus
  • Personal training
 
© Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044-342 3333 | info(a)onnellisuusopisto.fi